parlementair werk

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van het parlementair werk van de groene fractie, dan kunt u zich inschrijven op het wekelijkse overzicht “#Groenwerkt in het Brussels Parlement” door een mail te sturen naar Charlotte Horemans: Charlotte.Horemans@Groen.be.

Brussels Hoofdstedelijk Parlement

Op de website van het Brussels Hoofdstedelijk Parlement vindt u een overzicht van Annemie Maes’ parlementair werk sinds haar komst in het Parlement in 2009. U kunt onderaan doorklikken op ‘BHP’ en vervolgens op ‘BHP-vragen’, waarna u Annemie Maes als indiener selecteert.

Tijdens de huidige legislatuur volgt Annemie de Commissies Leefmilieu en Binnenlandse Zaken op in het Brussels Hoofdstedelijk Parlement. Onderaan de home-pagina van het Parlement kunt u de agenda van komende week vinden. Klik op één van de Commissies en u krijgt een overzicht van de interpellaties die aan bod zullen komen.

Vlaamse Gemeenschapscommissie

Als fractieleidster van Groen zetelt Annemie Maes in de Commissie Algemene Zaken, Financiën, Begroting en Media en de Commissie Cultuur, Jeugd en Sport. Voor de agenda van komende week met verwijzing naar de inhoud kunt u hier terecht.